Caravana “Românii au talent” a adunat la Iaşi cele mai tari talente moldoveneşti

Scris de admin. Postat in Monden

Tagged: , , , , , ,

Publicat pe 4 septembrie 2013 cu Niciun comentariu

Caravana “Românii au talent” a adunat la Iaşi cele mai tari talente moldoveneşti

După bănăţeni şi ardeleni, moldoveni de toate vârstele au venit la Hotel Unirea, pregătiţi să răspundă la “apelul talentelor” lansat de Smiley: “Prin porunca domnească, plăieşii Moldovei sunt chemaţi să dea socoteală”.

După Narcis Iustin Ianău şi Gabriela Artene, care au impresionat o ţară întreagă cu vocile lor extraordinare în sezoanele trecute ale show-ului, Iaşi-ul a arătat că mai are multe de oferit în materie de talent. De la trei până la aproape optzeci de ani, moldovenii au demonstrat că au poftă de spectacol şi talent cu carul. La preselecţii a cântat fanfara, au dansat majoretele, au răsunat acorduri populare româneşti, ruseşti şi indiene, s-a pictat chiar şi cu ketchup şi muştar. Numere de magie, parkour, beatbox, dresură şi hair-styling au completat peisajul plin ochi de talente.

De la preselecţii nu puteau să lipsească simpaticii prezentatori Pavel Bartoş şi Smiley. Aceştia au încercat să prindă accentul concurenţilor şi să stea de vorbă cu ei “în dulcele grai moldovinesc”.

Moldovenii aleşi în urma preselecţiilor vor merge mai departe în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro, precum şi în cea pentru premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Aceştia vor urca pe scenă în show-urile “Românii au talent” din weekend, în faţa juriului alcătuit din Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre. Sâmbătă, 7 septembrie, şi duminică, 8 septembrie, de la orele 12:00 şi 19:00, ieşenii sunt invitaţi la “Casa de Cultură a Studenţilor” să îi vadă în direct pe viitorii “eroi” ai divertismentului românesc. Intrarea la spectacole este liberă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

 Sursa: Mediafax

Niciun comentariu

Momentan nu exista comentarii la Caravana “Românii au talent” a adunat la Iaşi cele mai tari talente moldoveneşti. Poate doriti sa adaugati unul acum.

Lasati un comentariu

Trebuie sa fiti autentificat pentru a posta comentarii.